V Komunitním centru nás čeká programově bohatý týden

Po poněkud poklidném prvním svátečně-prázdninovém červencovém týdnu nás čeká týden plný každodenních i mimořádných aktivit.

Asi jste si všimli, že nám do  programu proti červnu přibylo několik nových aktivit. Na hřišti TJ Meteor, vedle našeho Komunitního centra, si můžete ve čtvrtek dopoledne vyzkoušet petanque,  v Centru pak např. ve středu v podvečer společné muzicírování(máme skvělé bubny!!!), nebo třeba v pondělí odpoledne zábavné zdravotní cvičení pro každý den.

Více informací o aktuálním programu naleznete ZDE

Tento týden nás ale čekají, jak už bylo zmíněno, i další aktivity. Už v úterý se můžete přijít poradit jak pracovat se svým telefonem, tabletem či počítačem s naší kolegyní Hankou Čepovou. Nejde o přednášku, jde spíše o to, pomoci Vám s tím, co vám nejde či nefunguje. Zároveň si můžete na místě vyzkoušet některý z našich počítačů, notebooků či tabletů (tablety máme s Windows, Androidem i iOs – tedy Apple). A i když někoho může text v závorce trochu vyděsit, není třeba se ničeho obávat, jak Hanka říká, „všechna zařízení jsou uživatelsky velmi přívětivá“. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit!

úterý  11.7.  od 15 – 17  hod., Moderní technologie – počítač, telefon, tablet atd., Hana Čepová

Mnozí z Vás už si stihli oblíbit cvičení Čchi kung s naší kolegyní Terezou Vinšovou. Pokud se ale o Čchi kungu a jeho filozofii chcete dozvědět víc, doražte ve čtvrtek na její přednášku s ukázkou.

čtvrtek, 13.7.  od 15 – 17 hod., Zdravotní cvičení z Východu: Čchi kung – přednáška s ukázkou, Tereza Vinšová

Máte pocit, že by to mohlo stačit? 🙂 Ani náhodou! na páteční odpoledne jsme pro vás připravili oblíbenou Nordic Walkingovou vycházku tentokrát v Botanické zahradě.

pátek, 14.7.  od 14-16 hod, Letní Nordic Walking v Botanické zahradě

Více o této akci najdete ZDE

Přejeme Vám krásné letní dny a těšíme se, že si v nich najdete čas na návštěvu u nás v Komunitním centru Právě teď!

 

Ilustrační obrázek PIXABAY.COM

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..