Blog paní Evy K. – z NW výšlapu do Botanické zahrady

Včera proběhla plánovaná prázdninová Nordic Walkingová vycházka do Botanické zahrady v Praze. Požádali jsme naši blogerku a fotografku, paní Evu Kozderkovou, zda by „výšlap“ zdokumentovala jak slovně, tak i vizuálně. Výsledek posuďte sami..

…byvši pasována do role dvorního fotografa naší páteční super-anti-kontra-multi-extra-unikátní NW vycházky do Botanické zahrady v Troji, zhostila jsem se zadaného úkolu nenaaranžovatelnými momentkami.
Iveto a Haničko D., pro Vás muselo být někdy náročné, udržet pohromadě roj kytičkomilných lidiček, kteří se jako motýlkové rozlétali na všechny světové strany v touze obdivovat, fotografovat či přivonět si k tomu, pro ně nejkrásnějšímu, barvami hýřícímu bejlí. Zrak a čich, dva z pěti smyslů (vím, že prej už je jich objeveno víc, ale zůstávám tradičně u těch pěti), si rozhodně přišly na své.
I tato NW vycházka se velmi povedla, bylo to i o setkání se spoustou milých lidiček v krásné, člověkem kultivované přírodě.
Dost bylo poezie ;-).
V závěru naší prima NW vycházky u MHD Zoologická zahrada došlo neplánovaně k mému oddělení od zdravého jádra (Iveta, Hanička, Vlasta). Domnívala jsem se, že odjedeme společně autobusem. Když se tak nestalo, z autobusu jsem tříčlennému jádru zamávala a ponořila jsem se do četby, netušíc, že jsem jedinou pasažérkou, takže bus se rázem proměnil v mé taxi. Bus k mému údivu zastavil až na jakési konečné. Po interview s panem řidičem jsem se jakožto jediná pasažérka musela vrátit do civilizované části Prahy a počkat na tramvaj či bus, směřující k metru. Díky tomuto NW bonusu jsem oproti naší NW výpravě uťapala navíc tři kilometry a ještě jsem ztracené Aničce cestou  k MHD natrhala velekytku vratiče, po němž úkladně toužila.

 

 

Nordic Walking výšlap do Botanické zahrady

1 komentář: „Blog paní Evy K. – z NW výšlapu do Botanické zahrady

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..