Jak nás můžete podpořit?

Že prý nevíte jak?

Ale určitě víte, co děláme a jak. Že? 😉

Ne? Fakt ne? Tak pojďte na tuto stránku, kde se dozvíte víc. Nebo si TADY stáhněte pdf prezentaci a tam se vše podstatné o tom, co děláme dozvíte.

Tak teď už víte.. A taky určitě víte, že jsou tu ty Vánoce a o Vánocích se myslet na ostatní a třeba jim trochu pomoci.. Prostě dát někomu dárek..

Již v minulosti jsme uvedli, že podpořit naše aktivity můžete jakoukoliv formou individuálního, či firemního dárcovství, objednáváním našich služeb, svými produkty, znalostmi dovednostmi i nadšením. Zde je takový malý sumář toho, jak nás třeba lze podpořit:

  • Třeba pravidelným zasíláním částky na náš účet (na konci roku vystavíme potvrzení pro snížení základu daně)..
  • Nebo jednorázovým příspěvkem soukromým/firemním (opět možnost odečtení od základu daně)
  • Nebo materiálně ad hoc dle domluvy, protože stále něco potřebujeme…, jednou toaletní papír, podruhé tonery do tiskárny, teď třeba aktuálně řešíme písek na zimní posyp přístupové cesty do Komunitního centra..
  • Taky zužitkujeme drobnosti a dárky, které přebývají ve skladech marketingových materiálů a merchandizingu (fuj to je slovo!)
  • Dobrovolnickou pomocí, pomocí na našich konkrétních projektech (Senior Kempy, mezigenerační setkávání ZáříME, Akademie MOderniho Seniora – AMOS, projekt Oldtubering …. a mnoho dalšího)
  • Poskytnutím svých znalostí, zkušeností, či zážitků v rámci přednášek, nebo poradenství
  • Předání informace o nás svým známým a kolegům o kterých víte, že je tato problematika zajímá a že by mohli mít chuť pomáhat správné věci.

Pro ty z vás, kteří se dočetli až sem tu mám ještě jedno krátké video o tom, jak jsme v létě v Komunitním centru natáčeli pohádky na YouTube (což je třeba jeden z projektů ve kterém bychom rádi pokračovali, ale aby to šlo, potřebujeme “parťáky”).

Natáčení pohádek je jedna z možností, jeden z projektů, ale není jediný. Nápadů co dělat máme spousty..

Co za příp. podporu nabídneme?

V závislosti na typu a výši podpory – od již výše zmíněného potvrzení na snížení daňového základu, po uvedení jména partnera a loga u konkrétního projektu, jména partnera naší organizace, informace v pravidelném e-mailingu, který provádíme na registrované uživatele… Možností je i zde jistě spousta a věřte, že i v této oblasti dokážeme být (není-li to neetické) poměrně kreativní..

Užijte si krásné svátky.

A popřemýšlejte nad tím, že třeba ještě letos (a nebo v příštím roce) podpoříte naše aktivity! Děkujeme 🙂

Číslo našeho účtu u ČSOB: 258492161/0300. Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám vše vysvětlíme a doložíme.

Ilustrační foto PIXABAY

 

Jak nás podpořit

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..