PF 2018

Vážení přátelé, klienti, partneři, kamarádi,

dovolte mi krátké ohlédnutí za právě končícím rokem..

S jarem 2017 se nám splnil letitý sen. Získali jsme grant na vznik komunitního centra pro seniory. Od té doby se mi zbytek roku slívá do zrychleného filmu – rychle najít vhodné prostory, moderně je vybavit, připravovat  atraktivní program, najít správné lektory, pracovat na propagační kampani, úřadovat, úřadovat, úřadovat a k tomu realizovat všechny aktivity, kterými je Právě teď! známo (plus pár novinek, abychom se nenudili…).

Vše nakonec dopadlo (i když jsme toho někdy měly plné kecky) a pocit radosti, který jsem zažívala při vánočním večírku v centru překryl vše. Potvrdilo se, že naše komunitní centrum není o budově a o vybavení, ale o společenství lidí, kteří se chtějí a umí bavit, o společenství které se rozrůstá a začíná fungovat.

Proto děkuji vám všem, kteří k nám chodíte a využíváte nabízené aktivity, přicházíte s nápady co vše by se společně ještě dalo dělat. Zvláštní poděkování patří těm, kteří nám různými způsoby pomáhají. Ohromné díky patří mé kamarádce a kolegyni Hance Čepové, s kterou jsme před lety Právě teď! založily a bez jejíž nezjištné pomoci bych letošní rok nedala a centrum by nebylo taktové, jaké je.

Iveta Luxová, ředitelka Právě teď! o.p.s.

 

PF 2018 Právě Teď ke stažení (pdf verze)

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..