Blog paní Evy K. – komentář k tomu co pro seniory děláme

Po delší době si dovolíme zveřejnit jeden komentář k aktuálnímu dění, resp.k tomu co pro seniory děláme a chystáme, od naší blogerky, paní Evy K. Komentář je zároveň reakci na náš pravidelný každotýdenní emailing, který všem (níže na stránce) registrovaným uživatelům zasíláme.

 

…blahopřeji k členství v AVPO!!!

Děkuji za vydařený jarní mejdan, jehož jsem se alespoň ke konci mohla zúčastnit.

Dubnová nabídka aktivit v KC je o5 úžasná…

Nejraději bych v KC bydlela pět dnů v týdnu. Leč, mám i další přechodná bydliště, takže musím přejíždět sem a tam, kolikrát i tam a sem…

Ráda si hraji, těším se na Kreslené hádanky s Tomášem Jurczykem. 

A přednáška Mgr. M. Zitko by mohla dopomoci mé gerontské chátrající tělesné schránce k obnovení zdravotně orientované zdatnosti. 

Jestliže se tak stane, směle si obléknu model sukénky, který Vám posílám na snímku v příloze. Jsem přesvědčena o tom, že mi bude slušet bezmála tak, jako dvěma děvčatům na fotografii 😉 . V tomto avantgardním modelu mi v MHD pravděpodobně nikdo neuvolní místo k sezení. Proč taky, když mi bude na chvíli 16 let a budu se cítit jako Manon Lescaut :-):-D.

Milí lidičkové, to musí být nádhera, když k senioru zavítá zdravý rozum. Až u mne ten vzácný okamžik nastane, budu Vás o tom neprodleně informovat. 

 

Pozn: vysvětlivky

KC = Komunitní centrum Právě teď

jarní mejdan – celodenní akce KC

členství v AVPO

Jednotlivé zmíněné aktivity – viz program KC

 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..