Zaručeně čerstvý festival pro všechny generace

V pondělí 11. června se nezapomeňte stavit ve Villa Pellé, kde Vás čeká pestrý program již od 10 až skoro do 20 hodin. 

Fresh senior festival je tu po šesté a jeho hlavním cílem je propojení generací společnými zájmy, aktivitami i kulturními zážitky, proto s sebou vezměte vnuky, vnučky, přátele. Letošní ročník přinese opravdu nabitý program, který pobaví návštěvníky každého věku. Hlavní pódium nabídne koncerty světoznámých hudebních skupin, jako Laco Deczi & Celula New York, Pražský Ukulele Band a Pražský Dixieland.

Vystoupí skupina Marietta s tanečním číslem Polkové melodie z celého světa a těšit se můžete na představení Záchranné brigády kynologie Praha. Přichystána je také nabídka širokého spektra volnočasových aktivit pro všechny věkové kategorie a odborné přednášky. Až do 16ti hodin bude probíhat festivalová soutěž o zajímavé ceny, nicméně dopoledne začínáme skvělou hudbou Starých desek Miloše Skalky. Vstup na celý program je ZDARMA. Více informací na www.festival.freshsenior.cz.

Po celou dobu festivalu bude možno využít poradenských služeb odborníků z České alzheimerovské společnosti a Žilního poradenství a budete mít příležitost osobně se setkat se slavným paralympionikem Jiřím Ježkem.

Fresh senior festival je jedinečný svou otevřeností všem generacím a počítá s faktem, že životní styl ovlivňuje fyzické i psychické zdraví jedince a týká se nás již od útlého dětství.

Fresh senior festival pořádá spolek Porte ve spolupráci s Hlavním městem Prahou, MČ Praha 6, produkční společností Taktum a Villou Pellé, pod záštitou starosty MČ Praha 6 Ondřeje Koláře a radního MHMP Radka Lacka.

ZARUČENĚ ČERSTVÝ FESTIVAL PRO VŠECHNY GENERACE

pondělí 11. června 2018
Villa Pellé, Pelléova 10, Praha 6

http://www.festival.freshsenior.cz/

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..