Ukládejte fotky, vytvářejte alba, pomáhejte..

Fotodárky (fotoknihy, pexesa, kalendáře atp.) patří každoročně mezi nejoblíbenější vánoční dárky.

A proč jimi neudělat radost rovnou dvakrát?

 

A jak mohou třeba fotodárky pomáhat?

Pop-up okno, které se Vám otevře u každého shopu zapojeného do projektu. Přehledně vidíte komu a kolik můžete přispět.

 

Nainstalujete si jednoduchého GIVT pomocníka do svého prohlížeče Google chrome, vyberete si svou oblíbenou  neziskovou organizaci, které chcete přispět a nakupujete. Část z částky za kterou nakoupíte, po dokončení transakce putuje na konto Vámi vybrané organizace. Nemusíte se obávat zdražení vašeho nákupu, částka, kterou neziskové organizace obdrží je v jednotkách % utracené ceny.

Takže pokud se v tomto týdnu rozhodnete začít se v předstihu chystat na Vánoce a objednáte si některý z fotodárků přes Rajče.net, bude z částky, kterou utratíte zasláno  vámi vybrané neziskové organizaci místo obvyklých 7,5 % po celý tento týden dokonce 25 %!! na dobrou věc!

 

S jakými dalšími eshopy můžu pomáhat?

Na stránkách projektu GIVT je seznam do projektu zapojených obchodů. Jsou jak domácí, tak zahraniční a je jich více než 1.200..

Například oblíbený AliExpress chystá na neděli 11.11. den plný obřích slev!!! Každoročně se jedná o největší nákupní událost AliExpressu, běheme které se můžete těšit na slevy až 50 %. A k tomu pošlete z každého nákupu 1,5 – 4,5 % na dobrou věc.

 

Co tedy potřebuji k tomu, abych mohl/a pomáhat?

Stačí si jen nainstalovat jednoduchého GIVT pomocníka do svého prohlížeče Google chrome, vybrat si svou oblíbenou neziskovou organizaci, které chcete přispět a nakupujete. Budeme rádi, když si vyberete naši organizaci, jako tu, které chcete svými nákupy přispívat.

GIVTí pomocník: 

  • Vás při návštěvě e-shopu vás upozorní, že můžete pomáhat.
  • Pomocník je zdarma a je zcela bezpečný.
  • Nezpomaluje chod počítače a neobsahuje reklamy.

 

Je to jednoduché a je to pro dobrou věc. A to už stojí za to! Navíc si tak třeba budete moct odškrtnout první dárky ze seznamu.
Tak si vyberte, jakou dobrou věc na GIVTu podpoříte a pak už se pusťte do tvoření! 🎁

 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..