Konečně začínáme!

Konečně začínáme! Nedočkavci si můžou oddechnout.. 😉

První letošní lekce (!!!) Nordic Walkingu se uskuteční v úterý 16.6. od 10 hod. ve Stromovce.

 

OBLÍBENÉ LEKCE NORDIC WALKINGU

I když už jsme chvílemi přestávali věřit, nakonec ten okamžik přišel. Naše lekce Nordic Walkingu určené (primárně) seniorům začínají příští týden v úterý, 16.6. v oblíbené Stromovce. Lekce budou probíhat pravidelně, každé úterý až do konce října (včetně prázdninových měsíců).

Sraz na lekce je  vždy 5-10 minut před 10 hod. u Planetária. Akce je pro účastníky zdarma. Součástí lekce je výuka správné techniky chůze pod vedením zkušených lektorek.

 

HYGIENICKÁ OPATŘENÍ

Vzhledem k situaci, prosíme o dodržování všech hygienických doporučení. Před začátkem lekce, při srazu a rozdávání hůlek ve skupině, doporučujeme nošení roušky.  Dále doporučujeme provádět hygienu rukou. Na místě bude k dispozici desinfekce.

V případě, že máte jakékoli respirační onemocnění, nebo se necítíte dobře, lekci prosím vynechejte až do doby, než budete plně zdrávi. Děkujeme za pochopení.

 

HOLE K ZAPŮJČENÍ

Účastníci, kteří mají vlastní hůlky, se mohou akce zúčastnit bez předchozí registrace. Na místě je dispozici omezené množství hůlek k bezplatnému zapůjčení. Zapůjčení hůlek je lepší si předem rezervovat na info@prave-ted-ops.cz, nebo na tel.: 603 852 740.

 

SEBOU DOPORUČUJEME

Obuv a oděv odpovídající počasí, vhodné zavazadlo (nejlépe na záda), lahev s vodou na pití a hlavně dobrou náladu.

Tešíme se na Vás!

2 komentáře: „Konečně začínáme!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..