rohlik

Pomáháme s Rohlíkem

Společnost Rohlík.cz společně s námi a s Nadací Krása pomáhá seniorům ve špatné finanční nebo zdravotní situaci.

Vybraným seniorům dodá internetový obchod nákup zdarma.

 

O spol. Rohlík.cz

Rohlik.cz je český internetový obchod s potravinami, který byl založen v roce 2014. Je nejspolehlivějším a největším obchodem v rozvozu potravin v Česku. Tato společnost dlouhodobě nabízí dovoz potravin seniorům bez nutnosti platit za dopravu, ale teď k Rohlík.cz přidal nabídku seniorům, kteří mají špatnou finanční, nebo zdravotní situaci. Těm nabízí dodání celého nákupu zdarma.

Pokud máte ve svém okolí nějakého seniora, nebo seniorku, kteří by podle vás nákup touto cestou potřebovali zajistit, dejte nám o něm/o ní vědět. Spojíme se s ním/ s ní a ve spolupráci s Nadací Krása pomoci bychom  s ním/s ní následně domluvili objednávku nákupu a  termín jeho doručení.

 

Dopis od jedné z obdarovaných klientek

Dnes u mých dveří  zazvonil kurýr společnosti Rohlik.cz, a donesl osm(!) tašek nákupu! Dozvěděla jsem se, že tento neuvěřitelně ŠTĚDRÝ DAR jsem obdržela díky nadaci Krása pomoci  a také díky mým milovaným andělům z organizace PRÁVĚ TEĎ!, ops.cz

Je mi 68 let, jsem v podstatě nepohyblivá, ujdu bez pomoci sotva 50 m, takže nákup je pro mne velice únavná a časově náročná záležitost, navíc omezená váhou jednotlivých produktů. Netřeba tedy zdůrazňovat, že donese-li mi někdo nákup ke dveřím, navíc se dovláčí s těžkými balíky minerálek, krabicemi džusu, pracími a čisticími prostředky, tedy věcmi, které bych sama  z obchodu nedopravila, jsem blahem bez sebe!!!

Zásoby velmi kvalitní šunky jsou též něco, co si nemohu dovolit, moje penze cca 11 000 korun nedovoluje dopřát si vše, po čem srdce touží…!

Je ohromné, že dnes, kdy se pomalu bojí jeden druhého pozdravit, se najdou lidé, kteří myslí nikoli na sebe a své zabezpečení a ochranu, ale na ty druhé, které ani neznají, a přesto jim podají, doslova a do písmene, pomocnou ruku!

Nemám mnoho příbuzných, ale ty, které mám, ani nenapadne zeptat se, zda žiju! Natož mne zásobit!  Navíc z vlastních peněz?!

Tím chci říci, že se hluboce skláním před všemi, kteří sáhnou hluboko do SVÉ VLASTNÍ KAPSY, aby potěšili zcela cizí  osobu!

Doby šlechetných mecenášů se zdály být – až do dneška – tak vzdálené!

Jsem velmi dojatá (a až šokovaná) tím, že se najde filantrop, který dokáže s penězi, které svou prací, pílí a usilovností vydělal, udělat radost i druhým, ulehčit jim v jejich denodenních starostech. Zkrášlit jejich život.

Bez nároku na fanfáry, věhlas, i (zcela zasloužený) obdiv!

Nemám slov, kterými bych vyjádřila dostatečně svoji vděčnost!

Ale jedno ještě říci chci, tímto gestem, gestem Rohliku.cz, Krásy pomoci a PRÁVĚ TEĎ! se obnovuje i moje víra v lidi, v pospolitost, ušlechtilost, velkomyslnost, prostě – dobro. A to není málo, zlepšit svět tím, že jednu zatrpklou, věčně naštvanou bábu, změníte v optimistickou, mírumilovnou a aspoň trochu láskyplnou bytost!

 

Proto Vás ještě jednou žádáme, pokud máte ve svém okolí nějakého seniora, nebo seniorku, kteří by podle vás nákup touto cestou potřebovali zajistit, dejte nám o něm/o ní vědět.  Ve spolupráci s Nadací Krása pomoci se s ním/s ní spojíme a následně domluvíme objednávku nákupu a termín doručení.

 

Děkujeme ze srdce všem, kteří seniorům pomáhají.

 

Darujme.cz kampaňPomoc potřebují ale i organizace, které se seniorům věnují. Podpořte tu naši a přispějte na aktuálně probíhající živé aktivity na platformě ZOOM.

Tyto aktivity totiž napomáhají proti pocitu sociálního vyloučení seniorů. Mohou se díky ním setkávat v nebezpečné době v bezpečném prostředí.

P.S. Každý z nás bude jednou senior..

nákup zdarma

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..